Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kruoja crosh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Žerevičius passt de bal in één keer door. Latužis is nu in balbezit. Latužis speelt de bal door. Striganavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Striganavičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Eizitavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Teperis rent richting de bal. Teperis passt de bal met de wreef. Tėvelis rent richting de bal. Tėvelis schiet op doel. Mitiurevas bokst de bal weg.

12e minuut.
Latužis kopt de bal weg. Daar is Striganavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribakas is nu in balbezit. Latužis is nu in balbezit. Latužis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kokanskis geeft een lange en hoge pass. Bizinas kopt de bal weg. Kuncaitis heeft problemen om de bal te vangen. Tėvelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tėvelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eizitavičius rent richting de bal. Eizitavičius passt de bal zonder na te denken. Tėvelis rent richting de bal. Tėvelis haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kokanskis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kruoja - crosh 1:0

34e minuut.
Mamčis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teperis is nu in balbezit. Met opzet legt Prancelevičius zijn tegenspeler op de grond. Teperis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eizitavičius met een snel genomen vrije trap. Tėvelis rent richting de bal. Tėvelis schiet op doel. Mitiurevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valutkevičius geeft een hoge lob. Ružnikovas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žerevičius. Žerevičius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kruoja 36%, crosh 64%.
FK Kruoja - crosh 1:0

54e minuut.
Stauskis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabkovas met de inworp. Latužis is nu in balbezit. Latužis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Prancelevičius passt de bal met de wreef. Kuncaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncaitis geeft een lange en hoge pass. Ribakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribakas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kruoja 29%, crosh 71%.
FK Kruoja - crosh 1:0