Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Roma VAKARU FRONTAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Paliukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stašiauskas begaat een overtreding. Paliukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Charužis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Naimanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figūrinas is nu in balbezit. Figūrinas schiet op doel. Podlipajevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Doeltrap. Ribačiauskas trapt de bal weg. Grigarauskas kan de bal niet met de borst controleren. Šakaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakaitis geeft een hoge lob. Orlickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manuzovas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stašiauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliukas met een snelle inworp. Rozembergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozembergas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figūrinas is nu in balbezit. Figūrinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Šakaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliukas verovert de bal door een tackle van achteren. Paliukas speelt de bal door. Figūrinas is nu in balbezit. Figūrinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Šereikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charužis verovert de bal door een tackle van achteren. Charužis met een sublieme pass. Figūrinas is nu in balbezit. Figūrinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Roma 28%, VAKARU FRONTAS 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Roma - VAKARU FRONTAS 0:0

51e minuut.
Manuzovas probeert de bal aan de voet te houden. Figūrinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šereikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Figūrinas verovert de bal door een tackle van achteren. Figūrinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Šakaitis probeert naar een medespeler te passen. Mankelevičius rent richting de bal. Mankelevičius passt de bal zonder na te denken. Manuzovas is nu in balbezit. Manuzovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Šereikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vydmontas rent richting de bal. Met opzet legt Šereikis zijn tegenspeler op de grond. Šereikis krijgt een gele kaart. Vydmontas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Mankelevičius probeert naar een medespeler te passen. Manuzovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuzovas onderschept slim de pass. Manuzovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nedzinskas geeft de bal voor. Mankelevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigarauskas is nu in balbezit. Mankelevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mankelevičius draait met de bal, schiet en ... Orlickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manuzovas is nu in balbezit. Manuzovas haalt uit met een fantastische trap. Orlickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Martutaitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žarenovas rent richting de bal. Žarenovas met een sublieme pass. Figūrinas rent richting de bal. Figūrinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Roma - VAKARU FRONTAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Roma 46%, VAKARU FRONTAS 54%.
My Roma - VAKARU FRONTAS 1:0