Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barseona fc FK Kruoja
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Tėvelis heeft problemen om de bal te vangen. Čužas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribakas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ribakas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Teperis kopt de bal weg. Tėvelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zelinas rent richting de bal. Tėvelis is nu in balbezit. Tėvelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Čužas is nu in balbezit. Teperis onderschept slim de pass. Teperis speelt de bal door. Tėvelis is nu in balbezit. Tėvelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barseona fc - FK Kruoja 0:1

27e minuut.
Valutkevičius rent richting de bal. Valutkevičius geeft een hoge lob. Tėvelis rent richting de bal. Tėvelis schiet op doel. Skriebutėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valutkevičius met een snelle inworp. Teperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teperis schiet op doel. Januškis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skriebutėnas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barseona fc - FK Kruoja 0:2

30e minuut.
Teperis onderschept slim de pass. Čužas is nu in balbezit. Čužas probeert naar een medespeler te passen. Laimus rent richting de bal. Laimus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eizitavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Eizitavičius passt de bal zonder na te denken. Tėvelis rent richting de bal. Tėvelis schiet op doel. Skriebutėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barseona fc - FK Kruoja 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barseona fc 54%, FK Kruoja 46%.
barseona fc - FK Kruoja 0:3

48e minuut.
Teperis is nu in balbezit. Teperis passt de bal zonder na te denken. Tėvelis is nu in balbezit. Tėvelis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Teperis rent richting de bal. Teperis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barseona fc 48%, FK Kruoja 52%.
barseona fc - FK Kruoja 0:3