Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Roma Auskas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Charužis speelt de bal door. Sergeičevas is nu in balbezit. Sergeičevas passt de bal met de wreef. Davjanas is nu in balbezit. Davjanas haalt uit met een fantastische trap. Orlickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staigirdas kopt de bal weg. Sergeičevas rent richting de bal. Sergeičevas haalt uit met een fantastische trap. Orlickas bokst de bal weg.

29e minuut.
Sergeičevas rent richting de bal. Sergeičevas passt de bal met de wreef. Charužis rent richting de bal. Davjanas onderschept slim de pass. Davjanas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sinderavičius geeft een lange en hoge pass. Žarenovas rent richting de bal. Žaibus begaat een overtreding. Žaibus krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Karalis geeft een hoge lob. Inworp. Paliukas met de inworp. Rozembergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozembergas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Sergeičevas de bal onder controle te krijgen. Vydmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergeičevas. Sergeičevas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Žaibus onderschept slim de pass. Žaibus passt de bal in één keer door. Vataginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davjanas onderschept slim de pass. Davjanas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Roma 60%, Auskas 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Roma - Auskas 0:0

53e minuut.
Paliukas met een snelle inworp. Rozembergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Močinskas ... Strafschop! Močinskas krijgt een gele kaart. Rozembergas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozembergas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Roma - Auskas 1:0

64e minuut.
Žaibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Žaibus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vydmontas de bal onder controle te krijgen. Orlickas probeert wanhopig de bal te grijpen. Sinderavičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Žaibus is nu in balbezit. Vydmontas onderschept slim de pass. Vydmontas speelt de bal door. Figūrinas rent richting de bal. Figūrinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Vydmontas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Staigirdas met een snelle inworp. Sergeičevas rent richting de bal. Sergeičevas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Roma 50%, Auskas 50%.
My Roma - Auskas 1:0