Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crosh barseona fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Mamčis geeft de bal voor. Celešinskas kopt de bal weg. Barčas rent richting de bal. Anysovas verovert de bal door een tackle van achteren. Anysovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Laimus is nu in balbezit. Liaudinskas rent richting de bal. Liaudinskas passt de bal met de wreef. Anysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anysovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Celešinskas kopt de bal weg. Anysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anysovas passt de bal in één keer door. Laimus rent richting de bal. Laimus draait met de bal, schiet en ... Mitiurevas bokst de bal weg.

35e minuut.
Petiulis met de inworp. Barčas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anysovas. Anysovas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Latužis onderschept slim de pass. Latužis draait met de bal, schiet en ... Petiulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petiulis draait met de bal, schiet en ... Skriebutėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crosh - barseona fc 1:0

41e minuut.
Petiulis geeft een hoge lob. Striganavičius is nu in balbezit. Striganavičius schiet op doel. Skriebutėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Januškis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crosh 55%, barseona fc 45%.
crosh - barseona fc 1:0

49e minuut.
Kuncaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncaitis speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Anysovas de bal onder controle te krijgen. Laimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Mamčis rent richting de bal. Kataržis onderschept slim de pass. Kataržis met een sublieme pass. Laimus is nu in balbezit. Laimus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petiulis met een snelle inworp. Latužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latužis geeft een lange en hoge pass. Varzarukas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
crosh - barseona fc 2:0

84e minuut.
Celešinskas speelt de bal door. Anysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barčas. Barčas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Čužas met een sublieme pass. Anysovas is nu in balbezit. Barčas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barčas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crosh 62%, barseona fc 38%.
crosh - barseona fc 2:0