Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crosh hkfhj
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Struopas is nu in balbezit. Struopas geeft de bal voor. Klungelig pakt Palepšis de bal. Struopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Struopas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gobtys maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Barčas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitiurevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kaniušaitis geeft de bal voor. Struopas is nu in balbezit. Žerevičius is nu in balbezit. Struopas onderschept slim de pass. Struopas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kaniušaitis kopt de bal weg. Gobtys heeft problemen om de bal te vangen. Mamčis rent richting de bal. Skruzdys verovert de bal door een tackle van achteren. Skruzdys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paneckas kopt de bal weg. Kokanskis speelt de bal door. Barčas heeft problemen om de bal te vangen. Gobtys rent richting de bal. Gobtys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Drabkovas met een snelle inworp. Latužis is nu in balbezit. Struopas begaat een overtreding. Struopas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Drabkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalinis onderschept slim de pass. Šalinis probeert naar een medespeler te passen. Latužis is nu in balbezit. Latužis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crosh 73%, hkfhj 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crosh - hkfhj 0:0

59e minuut.
Struopas verovert de bal door een tackle van achteren. Palepšis met een sublieme pass. Kokanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobtys rent richting de bal. Gobtys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Skruzdys probeert naar een medespeler te passen. Struopas rent richting de bal. Žerevičius is nu in balbezit. Struopas verovert de bal door een tackle van achteren. Struopas schiet op doel. Mitiurevas bokst de bal weg.

87e minuut.
Mamčis rent richting de bal. Mamčis geeft een lange en hoge pass. Paneckas is nu in balbezit. Striganavičius onderschept slim de pass. Striganavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crosh 58%, hkfhj 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crosh - hkfhj 0:0