Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barseona fc My Roma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Vydmontas passt de bal met de wreef. Čužas rent richting de bal. Figūrinas onderschept slim de pass. Rozembergas is nu in balbezit. Rozembergas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Celešinskas kopt de bal weg. Paliukas is nu in balbezit. Čužas begaat een overtreding. Čužas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barseona fc 54%, My Roma 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barseona fc - My Roma 0:0

49e minuut.
Dolgopolovas speelt de bal door. Mikalainis speelt de bal door. Figūrinas is nu in balbezit. Rozembergas is nu in balbezit. Rozembergas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Franukevičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Charužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čužas verovert de bal door een tackle van achteren. Čužas passt de bal zonder na te denken. Laimus rent richting de bal. Laimus draait met de bal, schiet en ... Orlickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vydmontas rent richting de bal. Laimus rent richting de bal. Laimus probeert naar een medespeler te passen. Anysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anysovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dolgopolovas onderschept slim de pass. Dolgopolovas speelt de bal door. Charužis met een sublieme pass. Figūrinas is nu in balbezit. Figūrinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barseona fc 55%, My Roma 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barseona fc - My Roma 0:0