Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kruoja hkfhj
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bamšas passt de bal zonder na te denken. Komogorcevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Komogorcevas geeft de bal voor. Tėvelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tėvelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kruoja - hkfhj 1:0

16e minuut.
Valutkevičius geeft een hoge lob. Teperis kopt de bal weg. Tėvelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tėvelis haalt uit met een fantastische trap. Suchovinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kruoja - hkfhj 2:0

18e minuut.
Bielovolskis is nu in balbezit. Bielovolskis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneckas met een snelle inworp. Šumbarauskas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šumbarauskas met een sublieme pass. Daar is Gobtys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komogorcevas verovert de bal door een tackle van achteren. Bamšas onderschept slim de pass. Bamšas draait met de bal, schiet en ... Tobaniovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Šalinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valutkevičius onderschept slim de pass. Valutkevičius probeert naar een medespeler te passen. Teperis rent richting de bal. Teperis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Morkuvėnas trapt de bal weg. Eizitavičius kopt de bal weg. Palepšis rent richting de bal. Teperis onderschept slim de pass. Teperis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Komogorcevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palepšis verovert de bal door een tackle van achteren. Palepšis passt de bal in één keer door. Gobtys is nu in balbezit. Gobtys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kruoja 58%, hkfhj 42%.
FK Kruoja - hkfhj 2:0

54e minuut.
Gobtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamšas is nu in balbezit. Gobtys is nu in balbezit. Bamšas is nu in balbezit. Bamšas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Komogorcevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamšas rent richting de bal. Komogorcevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bamšas raakt geblesseerd tijdens het duel. Palepšis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Teperis heeft problemen om de bal te vangen. Paneckas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eizitavičius. Eizitavičius krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Eizitavičius heeft problemen om de bal te vangen. Bamšas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamšas passt de bal met de wreef. Gobtys rent richting de bal. Gobtys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bamšas is nu in balbezit. Bamšas passt de bal zonder na te denken. Stauskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gobtys is nu in balbezit. Gobtys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kruoja 69%, hkfhj 31%.
FK Kruoja - hkfhj 2:0