Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hkfhj barseona fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rožas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožas geeft de bal voor. Morkuvėnas controleert de bal met de borst. Laimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Struopas met een sublieme pass. Daar is Gobtys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgopolovas rent richting de bal. Gobtys onderschept slim de pass. Gobtys draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Mikalainis rent richting de bal. Mikalainis geeft de bal voor. Paneckas is nu in balbezit. Laimus is nu in balbezit. Laimus schiet op doel. Suchovinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Čužas onderschept slim de pass. Čužas geeft een hoge lob. Šalinis rent richting de bal. Laimus onderschept slim de pass. Laimus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Šalinis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kataržis met een snelle inworp. Anysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anysovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkfhj 45%, barseona fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hkfhj - barseona fc 0:0

50e minuut.
Palepšis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgopolovas onderschept slim de pass. Dolgopolovas passt de bal zonder na te denken. Laimus rent richting de bal. Laimus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dolgopolovas kopt de bal weg. Paneckas probeert naar een medespeler te passen. Struopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobtys is nu in balbezit. Gobtys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Celešinskas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneckas met de inworp. Šumbarauskas rent richting de bal. Šumbarauskas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkfhj 55%, barseona fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hkfhj - barseona fc 0:0