Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaliukai FC Litwa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Gončarikas is nu in balbezit. Vektelis onderschept slim de pass. Vektelis met een sublieme pass. Puteliauskas rent richting de bal. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Nevertaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prevelis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Danišauskas ... Strafschop! Danišauskas krijgt een gele kaart. Prevelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prevelis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaliukai - FC Litwa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaliukai 44%, FC Litwa 56%.
Zhaliukai - FC Litwa 1:0

49e minuut.
Sliseris geeft een hoge lob. Danišauskas is nu in balbezit. Gončarikas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gončarikas krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Prevelis is nu in balbezit. Danišauskas is nu in balbezit. Danišauskas passt de bal met de wreef. Prevelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevelis haalt uit met een fantastische trap. Vanagelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaliukai 51%, FC Litwa 49%.
Zhaliukai - FC Litwa 1:0