Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ereliai Fc Egelskracht
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Celešius trapt de bal weg van het doel. Knašys rent richting de bal. Knašys passt de bal in één keer door. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aginskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saltanavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamgaudis rent richting de bal. Mamgaudis haalt uit met een fantastische trap. Celešius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Nikankinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesliakas onderschept slim de pass. Piesliakas met een sublieme pass. Šapiras is nu in balbezit. Šapiras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Valkavičius met de inworp. Nikankinas rent richting de bal. Nikankinas met een sublieme pass. Gimžauskas is nu in balbezit. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vešūnas passt de bal met de wreef. Nikankinas kan de bal niet met de borst controleren. Piesliakas rent richting de bal. Šapiras is nu in balbezit. Šapiras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gimžauskas is nu in balbezit. Romoslauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Romoslauskas probeert naar een medespeler te passen. Saltanavičius rent richting de bal. Saltanavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vešūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamgaudis onderschept slim de pass. Mamgaudis met een sublieme pass. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 33%, Fc Egelskracht 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ereliai - Fc Egelskracht 0:0

56e minuut.
Nikankinas is nu in balbezit. Stončaitis onderschept slim de pass. Stončaitis geeft een lange en hoge pass. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Aginskis de bal. Mamgaudis rent richting de bal. Mamgaudis speelt de bal door. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Atstuopas geeft de bal voor. Vešūnas is nu in balbezit. Vešūnas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gimžauskas de bal. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap. Celešius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 46%, Fc Egelskracht 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ereliai - Fc Egelskracht 0:0