Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geležinis Vilkas Taurasmus
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Anfimovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakstys rent richting de bal. Bakstys passt de bal in één keer door. Konopenis rent richting de bal. Konopenis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trakinskas met de inworp. Prūsaitis met een sublieme pass. Rutenbergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutenbergis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Taurasmus 0:1

25e minuut.
Charunovas probeert naar een medespeler te passen. Konopenis is nu in balbezit. Konopenis passt de bal zonder na te denken. Bakstys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakstys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geležinis Vilkas - Taurasmus 1:1

34e minuut.
Lacys onderschept slim de pass. Lacys passt de bal met de wreef. Jegupovas is nu in balbezit. Jegupovas geeft een lange en hoge pass. Samuilevičius kopt de bal weg. Sindaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rutenbergis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Taurasmus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 49%, Taurasmus 51%.
Geležinis Vilkas - Taurasmus 1:2

52e minuut.
Skistimas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šedovas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lukomavičius rent richting de bal. Lukomavičius geeft een lange en hoge pass. Lacys met een sublieme pass. Jegupovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegupovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Trakinskas passt de bal in één keer door. Vanglikas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charunovas. Charunovas krijgt een gele kaart. Vanglikas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Anfimovas passt de bal in één keer door. Kulyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsaitis probeert naar een medespeler te passen. Charunovas rent richting de bal. Charunovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Taurasmus 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 57%, Taurasmus 43%.
Geležinis Vilkas - Taurasmus 1:3