Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ereliai Zhaliukai
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Prevelis rent richting de bal. Blockis rent richting de bal. Knašys onderschept slim de pass. Prevelis verovert de bal door een tackle van achteren. Prevelis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Gončarikas geeft een lange en hoge pass. Valkavičius kopt de bal weg. Daar is Nikankinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blockis rent richting de bal. Blockis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Atstuopas de bal. Nevertaitis onderschept slim de pass. Nevertaitis probeert naar een medespeler te passen. Prevelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevelis schiet op doel. Guntorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - Zhaliukai 0:1

20e minuut.
Nikankinas is nu in balbezit. Prevelis is nu in balbezit. Nikankinas rent richting de bal. Prevelis onderschept slim de pass. Prevelis haalt uit met een fantastische trap. Guntorius bokst de bal weg.

28e minuut.
Knašys heeft problemen om de bal te vangen. Prevelis rent richting de bal. Prevelis passt de bal met de wreef. Blockis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blockis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - Zhaliukai 0:2

32e minuut.
Strepaitis onderschept slim de pass. Strepaitis geeft een hoge lob. Gončarikas probeert de bal aan de voet te houden. Mamgaudis rent richting de bal. Mamgaudis probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - Zhaliukai 1:2

33e minuut.
Daar is Prevelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prevelis krijgt een gele kaart. Gimžauskas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gimžauskas kan niet meer verder spelen. Plakis komt het veld opgelopen. Nikankinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strepaitis rent richting de bal. Žagaris rent richting de bal. Strepaitis onderschept slim de pass. Strepaitis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 55%, Zhaliukai 45%.
ereliai - Zhaliukai 1:2

55e minuut.
Sliseris probeert naar een medespeler te passen. Prevelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevelis speelt de bal door. Blockis is nu in balbezit. Blockis haalt uit met een fantastische trap. Guntorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blockis is nu in balbezit. Blockis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - Zhaliukai 1:3

60e minuut.
Šabanavičius rent richting de bal. Šabanavičius passt de bal in één keer door. Urbšas heeft problemen om de bal te vangen. Blockis rent richting de bal. Blockis draait met de bal, schiet en ... Guntorius bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Šabanavičius onderschept slim de pass. Prevelis verovert de bal door een tackle van achteren. Šabanavičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šabanavičius krijgt een gele kaart. Prevelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prevelis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guntorius probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guntorius probeert naar een medespeler te passen. Plakis rent richting de bal. Bružinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plakis verovert de bal door een tackle van achteren. Plakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prevelis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liaukutis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Žumbakys passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liaukutis de bal. Liaukutis met een sublieme pass. Blockis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blockis haalt uit met een fantastische trap. Guntorius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 45%, Zhaliukai 55%.
ereliai - Zhaliukai 1:3