Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Egelskracht FC Litwa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Danišauskas speelt de bal door. Romoslauskas speelt de bal door. Šapiras rent richting de bal. Šapiras draait met de bal, schiet en ... Vanagelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - FC Litwa 1:0

24e minuut.
Stončaitis met de inworp. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas geeft een hoge lob. Šapiras springt en kopt de bal. Daar is Necvetnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 39%, FC Litwa 61%.
Fc Egelskracht - FC Litwa 1:0

52e minuut.
Piesliakas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stupakas is nu in balbezit. Stupakas met een sublieme pass. Šapiras rent richting de bal. Šapiras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - FC Litwa 2:0

54e minuut.
Aginskis onderschept slim de pass. Jatulevičius rent richting de bal. Jatulevičius passt de bal in één keer door. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - FC Litwa 3:0

65e minuut.
Vešūnas geeft een hoge lob. Inworp. Remis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vektelis is nu in balbezit. Vektelis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Remis is nu in balbezit. Vešūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Danišauskas geeft de bal voor. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ... Celešius bokst de bal weg.

78e minuut.
Puteliauskas is nu in balbezit. Janiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Janiūnas speelt de bal door. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kaffemanas geeft een lange en hoge pass. Stončaitis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Romoslauskas de bal onder controle te krijgen. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - FC Litwa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 56%, FC Litwa 44%.
Fc Egelskracht - FC Litwa 3:1