Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geležinis Vilkas SK Ave.ko.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Čeburinas verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaraitis is nu in balbezit. Čeburinas onderschept slim de pass. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Šabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - SK Ave.ko. 0:1

17e minuut.
Tamarevičius rent richting de bal. Tamarevičius speelt de bal door. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas geeft een hoge lob. Čeburinas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tamarevičius met de inworp. Sapožnikovas is nu in balbezit. Sapožnikovas geeft een hoge lob. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tamarevičius probeert naar een medespeler te passen. Sapožnikovas is nu in balbezit. Sapožnikovas passt de bal in één keer door. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pazniakas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klinkevičius komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tamarevičius geeft een hoge lob. Zaraukus kopt de bal weg. Klungelig pakt Kylius de bal. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 60%, SK Ave.ko. 40%.
Geležinis Vilkas - SK Ave.ko. 0:1

49e minuut.
Vanilavičius geeft de bal voor. Kylius kopt de bal weg. Sapožnikovas is nu in balbezit. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bakstys rent richting de bal. Klinkevičius onderschept slim de pass. Klinkevičius geeft een hoge lob. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Šabanas bokst de bal weg.

75e minuut.
Gudliauskas rent richting de bal. Vanglikas rent richting de bal. Vanglikas passt de bal in één keer door. Krikštaponis rent richting de bal. Krikštaponis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skistimas kopt de bal weg. Kukis is nu in balbezit. Kukis geeft de bal voor. Vanglikas rent richting de bal. Vanglikas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 46%, SK Ave.ko. 54%.
Geležinis Vilkas - SK Ave.ko. 0:1