Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaliukai Fc Egelskracht
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vešūnas rent richting de bal. Žumbakys verovert de bal door een tackle van achteren. Žumbakys met een sublieme pass. Blockis is nu in balbezit. Blockis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaliukai - Fc Egelskracht 1:0

11e minuut.
Šveiteris trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gončarikas de bal. Piesliakas probeert naar een medespeler te passen. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bružinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas passt de bal in één keer door. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaliukai - Fc Egelskracht 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Stončaitis de bal. Eizitavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Stončaitis is nu in balbezit. Šapiras is nu in balbezit. Šapiras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaliukai 58%, Fc Egelskracht 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaliukai - Fc Egelskracht 1:1

61e minuut.
Piesliakas passt de bal zonder na te denken. Daar is Janiūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaukutis begaat een overtreding. Liaukutis krijgt een gele kaart. Janiūnas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janiūnas kan niet meer verder spelen. Buteikis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Liaukutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaukutis passt de bal in één keer door. Blockis is nu in balbezit. Blockis draait met de bal, schiet en ... Celešius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaliukai - Fc Egelskracht 2:1

72e minuut.
Žagaris verovert de bal door een tackle van achteren. Žagaris geeft een hoge lob. Šveiteris rent richting de bal. Blockis onderschept slim de pass. Blockis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaliukai - Fc Egelskracht 3:1

76e minuut.
Jačionis passt de bal zonder na te denken. Daar is Piesliakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesliakas passt de bal met de wreef. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras draait met de bal, schiet en ... Motijauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jačionis rent richting de bal. Rozanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Rozanovas probeert naar een medespeler te passen. Piesliakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesliakas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaliukai 50%, Fc Egelskracht 50%.
Zhaliukai - Fc Egelskracht 3:1