Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rimvydas Geležinis Vilkas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Vanglikas met een sublieme pass. Skyrelis is nu in balbezit. Krikštaponis begaat een overtreding. Krikštaponis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vanglikas speelt de bal door. Bakstys rent richting de bal. Broniukaitis onderschept slim de pass. Krikštaponis verovert de bal door een tackle van achteren. Krikštaponis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rimvydas - Geležinis Vilkas 0:1

17e minuut.
Skistimas rent richting de bal. Skistimas passt de bal in één keer door. Lukianas rent richting de bal. Daar is Kovarskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovarskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krišiūnas is nu in balbezit. Krišiūnas geeft een hoge lob. Vanglikas probeert de bal met de borst te controleren. Lukianas rent richting de bal. Lukianas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kovarskis rent richting de bal. Kovarskis passt de bal met de wreef. Skistimas is nu in balbezit. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas draait met de bal, schiet en ... Šabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suščenovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovarskis is nu in balbezit. Kovarskis geeft een hoge lob. Lukianas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Šabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 55%, Geležinis Vilkas 45%.
rimvydas - Geležinis Vilkas 0:1

59e minuut.
Skyrelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovarskis probeert naar een medespeler te passen. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kukis rent richting de bal. Kukis passt de bal met de wreef. Krikštaponis probeert naar een medespeler te passen. Bakstys is nu in balbezit. Bakstys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Didžiūnaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakstys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakstys probeert naar een medespeler te passen. Kukis heeft problemen om de bal te vangen. Kukis schiet op doel. Mikalėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rimvydas - Geležinis Vilkas 0:2

85e minuut.
Tratas speelt de bal door. Kovarskis rent richting de bal. Kovarskis speelt de bal door. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 56%, Geležinis Vilkas 44%.
rimvydas - Geležinis Vilkas 0:2