Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Ave.ko. Taurasmus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Zaraukus onderschept slim de pass. Zaraukus met een sublieme pass. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Jenčiukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prūsaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas passt de bal met de wreef. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap. Jenčiukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenčiukas speelt de bal door. Lužnovas kopt de bal weg. Prūsaitis is nu in balbezit. Čeburinas verovert de bal door een tackle van achteren. Čeburinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Taurasmus 1:0

39e minuut.
Kniazevas passt de bal zonder na te denken. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas onderschept slim de pass. Sapožnikovas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulyčius begaat een overtreding. Čeburinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapožnikovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lacys bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas verovert de bal door een tackle van achteren. Čeburinas schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 49%, Taurasmus 51%.
SK Ave.ko. - Taurasmus 1:0

48e minuut.
Nazinas is nu in balbezit. Nazinas geeft een lange en hoge pass. Gudliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Jegupovas is nu in balbezit. Jegupovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Čeburinas heeft problemen om de bal te vangen. Kulyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas onderschept slim de pass. Čeburinas schiet op doel. Kodzys probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamarevičius neemt de hoekschop. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel. Kulyčius probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Taurasmus 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamarevičius met een snelle inworp. Daar is Anfimovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapožnikovas is nu in balbezit. Sapožnikovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Taurasmus 3:0

71e minuut.
Kniazevas speelt de bal door. Daar is Prūsaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prūsaitis speelt de bal door. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mikeliūnas is nu in balbezit. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeliūnas onderschept slim de pass. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 50%, Taurasmus 50%.
SK Ave.ko. - Taurasmus 3:0