Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurasmus SK Ave.ko.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kniazevas met de inworp. Gudliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Charunovas zijn tegenspeler op de grond. Charunovas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Charunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaraukus. Charunovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Prūsaitis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ... Olševskas bokst de bal weg.

10e minuut.
Klinkevičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Charunovas de bal. Charunovas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lužnovas passt de bal in één keer door. Anfimovas rent richting de bal. Kniazevas onderschept slim de pass. Šidiškis rent richting de bal. Šidiškis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kniazevas kopt de bal weg. Lacys rent richting de bal. Šidiškis onderschept slim de pass. Petrusevičius is nu in balbezit. Petrusevičius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gudliauskas is nu in balbezit. Anfimovas rent richting de bal. Anfimovas passt de bal met de wreef. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel. De bal raakt de paal. Jenčiukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nazinas rent richting de bal. Nazinas passt de bal zonder na te denken. Zaraukus rent richting de bal. Rutenbergis onderschept slim de pass. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurasmus - SK Ave.ko. 1:0

45e minuut.
Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charunovas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Charunovas kan niet meer verder spelen. Palapis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurasmus 53%, SK Ave.ko. 47%.
Taurasmus - SK Ave.ko. 1:0

66e minuut.
Nazinas speelt de bal door. Lužnovas is nu in balbezit. Lužnovas passt de bal in één keer door. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Palapis probeert de bal aan de voet te houden. Prūsaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsaitis passt de bal met de wreef. Palapis is nu in balbezit. Palapis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mikeliūnas is nu in balbezit. Mikeliūnas geeft een lange en hoge pass. Klinkevičius geeft een hoge lob. Čeburinas krijgt zijn hoofd ertegen. Kodzys controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurasmus - SK Ave.ko. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurasmus 37%, SK Ave.ko. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurasmus - SK Ave.ko. 1:1