Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Ave.ko. Zhaliukai
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Sapožnikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Sapožnikovas passt de bal in één keer door. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap. Motijauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 1:0

11e minuut.
Liaukutis met een sublieme pass. Klungelig pakt Blockis de bal. Gončarikas rent richting de bal. Čeburinas onderschept slim de pass. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 2:0

16e minuut.
Liaukutis rent richting de bal. Liaukutis passt de bal met de wreef. Blockis is nu in balbezit. Blockis haalt uit met een fantastische trap. Olševskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 2:1

18e minuut.
Kniazevas kan de bal niet met de borst controleren. Blockis verovert de bal door een tackle van achteren. Blockis met een sublieme pass. Liaukutis is nu in balbezit. Liaukutis schiet op doel. Olševskas bokst de bal weg.

42e minuut.
Pazniakas met een snelle inworp. Zaraukus bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaukutis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Liaukutis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 54%, Zhaliukai 46%.
SK Ave.ko. - Zhaliukai 2:1

46e minuut.
Čeburinas onderschept slim de pass. Žagaris rent richting de bal. Čeburinas onderschept slim de pass. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Motijauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 3:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanilavičius trapt de bal weg. Bružinas kopt de bal weg. Daar is Blockis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blockis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 3:2

67e minuut.
Kniazevas is nu in balbezit. Gončarikas begaat een overtreding. Kniazevas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kniazevas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Žagaris de bal. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas schiet op doel. Motijauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Zhaliukai 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 62%, Zhaliukai 38%.
SK Ave.ko. - Zhaliukai 4:2