Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rimvydas FC Litwa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Danišauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Skyrelis is nu in balbezit. Skyrelis passt de bal in één keer door. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas draait met de bal, schiet en ... Vanagelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bezubovas is nu in balbezit. Bezubovas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remis met de inworp. Vektelis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Tratas de bal. Tratas geeft een hoge lob. Podbereckas probeert de bal aan de voet te houden. Lukianas onderschept slim de pass. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Blaškauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danišauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratas is nu in balbezit. Danišauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Danišauskas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stupakas met de inworp. Vektelis probeert naar een medespeler te passen. Puteliauskas rent richting de bal. Puteliauskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rimvydas - FC Litwa 0:1

23e minuut.
Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puteliauskas. Puteliauskas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kovarskis onderschept slim de pass. Kovarskis draait met de bal, schiet en ... Daar is Podbereckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukianas rent richting de bal. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skyrelis kan de bal niet met de borst controleren. Vektelis rent richting de bal. Vektelis passt de bal met de wreef. Puteliauskas rent richting de bal. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 64%, FC Litwa 36%.
rimvydas - FC Litwa 0:1

47e minuut.
Danišauskas passt de bal zonder na te denken. Remis bereikt de bal nog maar net als eerste. Remis geeft de bal voor. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tratas verovert de bal door een tackle van achteren. Tratas speelt de bal door. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. Vanagelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rimvydas - FC Litwa 1:1

55e minuut.
Bezubovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas rent richting de bal. Gerdauskas rent richting de bal. Puteliauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Skyrelis rent richting de bal. Jatulevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Jatulevičius passt de bal met de wreef. Vektelis is nu in balbezit. Vektelis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Broniukaitis onderschept slim de pass. Broniukaitis speelt de bal door. Bezubovas rent richting de bal. Puteliauskas onderschept slim de pass. Puteliauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vektelis speelt de bal door. Blaškauskas rent richting de bal. Blaškauskas speelt de bal door. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Danišauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Danišauskas speelt de bal door. Lukianas rent richting de bal. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. Podbereckas controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 45%, FC Litwa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rimvydas - FC Litwa 1:1