Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Litwa rimvydas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Puteliauskas onderschept slim de pass. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis passt de bal zonder na te denken. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mikalėnas met een harde bal richting middenveld. Nedzvedzkas probeert naar een medespeler te passen. Bezubovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis is nu in balbezit. Vektelis haalt uit met een fantastische trap. Mikalėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tratas geeft de bal voor. Kirkutis is nu in balbezit. Kirkutis speelt de bal door. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Songinas heeft problemen om de bal te vangen. Kovarskis rent richting de bal. Kovarskis speelt de bal door. Lukianas rent richting de bal. Lukianas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skyrelis rent richting de bal. Skyrelis geeft een hoge lob. Necvetnas rent richting de bal. Lukianas onderschept slim de pass. Lukianas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Levonaitis probeert naar een medespeler te passen. Kovarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovarskis probeert naar een medespeler te passen. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Songinas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Samsonas de bal onder controle te krijgen. Samsonas geeft een hoge lob. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. Vanagelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Litwa - rimvydas 0:1

45e minuut.
Kovarskis rent richting de bal. Kovarskis passt de bal in één keer door. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas draait met de bal, schiet en ... Vanagelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Litwa 54%, rimvydas 46%.
FC Litwa - rimvydas 0:1

48e minuut.
Levonaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupakas geeft een hoge lob. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kovarskis passt de bal met de wreef. Tratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratas passt de bal zonder na te denken. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Litwa 46%, rimvydas 54%.
FC Litwa - rimvydas 0:1