Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurasmus Fc Egelskracht
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Charunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas passt de bal zonder na te denken. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rutenbergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rutenbergis probeert naar een medespeler te passen. Jegupovas heeft problemen om de bal te vangen. Jegupovas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šveiteris de bal onder controle te krijgen. Celešius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Nazinas geeft de bal voor. Jegupovas rent richting de bal. Janiūnas rent richting de bal. Janiūnas geeft een hoge lob. Jegupovas geeft een lange en hoge pass. Celešius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Romoslauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romoslauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romoslauskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Šapiras de bal. Šapiras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Prūsaitis rent richting de bal. Prūsaitis geeft een lange en hoge pass. Daar is Romoslauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ... Celešius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurasmus 30%, Fc Egelskracht 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurasmus - Fc Egelskracht 0:0

50e minuut.
Stončaitis kopt de bal weg. Prūsaitis is nu in balbezit. Prūsaitis passt de bal zonder na te denken. Rutenbergis is nu in balbezit. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurasmus - Fc Egelskracht 1:0

73e minuut.
Rutenbergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šveiteris onderschept slim de pass. Šveiteris geeft de bal voor. Šapiras controleert de bal met de borst. Šapiras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Prūsaitis is nu in balbezit. Piesliakas is nu in balbezit. Piesliakas passt de bal in één keer door. Šapiras is nu in balbezit. Šapiras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Anfimovas probeert naar een medespeler te passen. Rutenbergis rent richting de bal. Charunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas schiet op doel. Nomgaudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Romoslauskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mikeliūnas is nu in balbezit. Piesliakas onderschept slim de pass. Piesliakas passt de bal zonder na te denken. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras draait met de bal, schiet en ... Jenčiukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurasmus 49%, Fc Egelskracht 51%.
Taurasmus - Fc Egelskracht 1:0