Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Egelskracht Taurasmus
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Aginskis passt de bal in één keer door. Piesliakas is nu in balbezit. Piesliakas geeft de bal voor. Šapiras is nu in balbezit. Šapiras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aginskis speelt de bal door. Romoslauskas met een sublieme pass. Anfimovas probeert de bal met de borst te controleren. Piesliakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesliakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - Taurasmus 1:0

21e minuut.
Prūsaitis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozanovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Charunovas schiet op doel. Nomgaudis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nazinas zal de hoekschop nemen. Rutenbergis springt en kopt de bal. Celešius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Aginskis speelt de bal door. Romoslauskas is nu in balbezit. Romoslauskas probeert naar een medespeler te passen. Šapiras rent richting de bal. Šapiras schiet op doel. Jenčiukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Šapiras heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Anfimovas is nu in balbezit. Anfimovas speelt de bal door. Janiūnas rent richting de bal. Rutenbergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rutenbergis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Romoslauskas onderschept slim de pass. Romoslauskas met een sublieme pass. Aginskis is nu in balbezit. Charunovas verovert de bal door een tackle van achteren. Charunovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Egelskracht - Taurasmus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 44%, Taurasmus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Egelskracht - Taurasmus 1:1

47e minuut.
Rutenbergis rent richting de bal. Aginskis onderschept slim de pass. Charunovas onderschept slim de pass. Charunovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aginskis is nu in balbezit. Prūsaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsaitis passt de bal zonder na te denken. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romoslauskas met de inworp. Janiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas is nu in balbezit. Charunovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 50%, Taurasmus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Egelskracht - Taurasmus 1:1