Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Litwa SK Ave.ko.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vektelis rent richting de bal. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vanilavičius trapt de bal weg. Lužnovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Stupakas de bal. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas haalt uit met een fantastische trap. Vanagelis bokst de bal weg.

19e minuut.
Songinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jatulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sapožnikovas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kniazevas probeert naar een medespeler te passen. Čeburinas is nu in balbezit. Necvetnas rent richting de bal. Čeburinas onderschept slim de pass. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zaraukus is nu in balbezit. Vektelis met een sublieme pass. Pazniakas met een sublieme pass. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kniazevas speelt de bal door. Sapožnikovas probeert de bal met de borst te controleren. Sapožnikovas passt de bal in één keer door. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pazniakas passt de bal met de wreef. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas probeert naar een medespeler te passen. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kniazevas kopt de bal weg. Danišauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Čeburinas rent richting de bal. Čeburinas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Litwa 52%, SK Ave.ko. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Litwa - SK Ave.ko. 0:0

50e minuut.
Kirkutis geeft een hoge lob. Zaraukus rent richting de bal. Puteliauskas onderschept slim de pass. Vektelis rent richting de bal. Vektelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kniazevas met een sublieme pass. Jatulevičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapožnikovas. Jatulevičius roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jatulevičius kan niet meer verder spelen. Nedzvedzkas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vektelis met een sublieme pass. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas passt de bal zonder na te denken. Vektelis rent richting de bal. Vektelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lužnovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Danišauskas de bal. Stupakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas onderschept slim de pass. Sapožnikovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Litwa - SK Ave.ko. 0:1

75e minuut.
Stupakas onderschept slim de pass. Stupakas geeft een lange en hoge pass. Zaronskis is nu in balbezit. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Litwa 39%, SK Ave.ko. 61%.
FC Litwa - SK Ave.ko. 0:1