Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Ave.ko. FC Litwa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Vanilavičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remis met een snelle inworp. Vektelis rent richting de bal. Vektelis geeft een lange en hoge pass. Olševskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Zaraukus passt de bal zonder na te denken. Sapožnikovas is nu in balbezit. Sapožnikovas passt de bal zonder na te denken. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Nedzvedzkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas is nu in balbezit. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Vanagelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Necvetnas geeft de bal voor. Inworp. Lužnovas met de inworp. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kniazevas rent richting de bal. Vektelis onderschept slim de pass. Vektelis passt de bal zonder na te denken. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Remis bereikt de bal nog maar net als eerste. Remis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - FC Litwa 0:1

16e minuut.
Gudliauskas kopt de bal weg. Puteliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Vektelis is nu in balbezit. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nedzvedzkas kopt de bal weg. Vektelis is nu in balbezit. Vektelis passt de bal met de wreef. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas schiet op doel. De bal raakt de paal. Olševskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Songinas geeft een hoge lob. Puteliauskas probeert de bal aan de voet te houden. Vektelis is nu in balbezit. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kniazevas is nu in balbezit. Puteliauskas is nu in balbezit. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas is nu in balbezit. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - FC Litwa 0:2

34e minuut.
Lužnovas rent richting de bal. Necvetnas is nu in balbezit. Čeburinas verovert de bal door een tackle van achteren. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - FC Litwa 1:2

35e minuut.
Klungelig pakt Puteliauskas de bal. Kniazevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas speelt de bal door. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Ave.ko. - FC Litwa 2:2

38e minuut.
Zaronskis geeft een hoge lob. Inworp. Kirkutis met een snelle inworp. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 52%, FC Litwa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Ave.ko. - FC Litwa 2:2

49e minuut.
Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas met een sublieme pass. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Necvetnas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kniazevas met een sublieme pass. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas passt de bal met de wreef. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Zaraukus is nu in balbezit. Zaraukus passt de bal in één keer door. Songinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas is nu in balbezit. Sapožnikovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanagelis met een harde bal richting middenveld. Kirkutis met een sublieme pass. Klungelig pakt Puteliauskas de bal. Puteliauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Necvetnas trapt de bal weg. Kirkutis kopt de bal weg. Vektelis is nu in balbezit. Vektelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vektelis geeft een hoge lob. Zaraukus controleert de bal met de borst. Puteliauskas rent richting de bal. Puteliauskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Gudliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudliauskas geeft een hoge lob. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel. Vanagelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - FC Litwa 3:2

88e minuut.
Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaraukus rent richting de bal. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vanilavičius de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 47%, FC Litwa 53%.
SK Ave.ko. - FC Litwa 3:2