Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ereliai Taurasmus
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Anfimovas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nikankinas de bal. Nikankinas speelt de bal door. Gimžauskas is nu in balbezit. Gimžauskas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Charunovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutenbergis rent richting de bal. Charunovas rent richting de bal. Charunovas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šabanavičius de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Knašys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atstuopas rent richting de bal. Rutenbergis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutenbergis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Mamgaudis rent richting de bal. Gimžauskas rent richting de bal. Mamgaudis is nu in balbezit. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 48%, Taurasmus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ereliai - Taurasmus 0:0

55e minuut.
Anfimovas kopt de bal weg. Jegupovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegupovas passt de bal zonder na te denken. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikeliūnas met een snelle inworp. Prūsaitis probeert naar een medespeler te passen. Rutenbergis rent richting de bal. Rutenbergis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nikankinas kan de bal niet met de borst controleren. Prūsaitis is nu in balbezit. Prūsaitis met een sublieme pass. Rutenbergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutenbergis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Knašys bereikt de bal nog maar net als eerste. Charunovas verovert de bal door een tackle van achteren. Charunovas speelt de bal door. Rutenbergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutenbergis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - Taurasmus 0:1

87e minuut.
Mikeliūnas geeft een hoge lob. Inworp. Muškėtas met een snelle inworp. Mamgaudis is nu in balbezit. Mamgaudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 66%, Taurasmus 34%.
ereliai - Taurasmus 0:1