Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Ave.ko. ereliai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Pazniakas geeft een hoge lob. Inworp. Strepaitis met een snelle inworp. Mamgaudis is nu in balbezit. Mamgaudis geeft een hoge lob. Olševskas bokst de bal weg. Klungelig pakt Vanilavičius de bal. Gimžauskas is nu in balbezit. Gimžauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - ereliai 0:1

6e minuut.
Gudliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muškėtas verovert de bal door een tackle van achteren. Muškėtas met een sublieme pass. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - ereliai 0:2

8e minuut.
Knašys probeert de bal met de borst te controleren. Sapožnikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapožnikovas passt de bal in één keer door. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mamgaudis kopt de bal weg. Klungelig pakt Gimžauskas de bal. Zaronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas schiet op doel. Olševskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Valkavičius geeft de bal voor. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Knašys rent richting de bal. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas schiet op doel. Guntorius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - ereliai 1:2

34e minuut.
Kniazevas is nu in balbezit. Mamgaudis onderschept slim de pass. Mamgaudis passt de bal met de wreef. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - ereliai 1:3

37e minuut.
Zaraukus rent richting de bal. Met opzet legt Gimžauskas zijn tegenspeler op de grond. Zaraukus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pazniakas met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Atstuopas de bal. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zaraukus is nu in balbezit. Gimžauskas onderschept slim de pass. Gimžauskas speelt de bal door. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas draait met de bal, schiet en ... Guntorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - ereliai 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 51%, ereliai 49%.
SK Ave.ko. - ereliai 2:3

54e minuut.
Muškėtas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kniazevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamgaudis begaat een overtreding. Mamgaudis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Knašys passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Zaraukus de bal onder controle te krijgen. Knašys geeft een hoge lob. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zaraukus is nu in balbezit. Mamgaudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaraukus begaat een overtreding. Zaraukus krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zaraukus heeft problemen om de bal te vangen. Knašys rent richting de bal. Zaraukus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaraukus krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 55%, ereliai 45%.
SK Ave.ko. - ereliai 2:3