Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rimvydas Fc Egelskracht
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Romoslauskas is nu in balbezit. Romoslauskas passt de bal zonder na te denken. Šapiras rent richting de bal. Piesliakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesliakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Romoslauskas rent richting de bal. Kovarskis is nu in balbezit. Kovarskis passt de bal in één keer door. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukianas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Vešūnas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suščenovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovarskis rent richting de bal. Kovarskis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Šveiteris verovert de bal door een tackle van achteren. Romoslauskas heeft problemen om de bal te vangen. Romoslauskas speelt de bal door. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rimvydas - Fc Egelskracht 0:1

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Celešius niet meer kan verder spelen. Pienauskas komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratas passt de bal zonder na te denken. Tebelškis is nu in balbezit. Šapiras verovert de bal door een tackle van achteren. Šapiras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mikalėnas met een harde bal richting middenveld. Kovarskis is nu in balbezit. Kovarskis passt de bal met de wreef. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tratas verovert de bal door een tackle van achteren. Tratas geeft een hoge lob. Aginskis kopt de bal weg. Šapiras rent richting de bal. Šapiras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aginskis is nu in balbezit. Kovarskis onderschept slim de pass. Kovarskis met een sublieme pass. Lukianas rent richting de bal. Lukianas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kovarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovarskis haalt uit met een fantastische trap. Krišiūnas kopt de bal weg. Lukianas rent richting de bal. Lukianas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rimvydas - Fc Egelskracht 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 44%, Fc Egelskracht 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rimvydas - Fc Egelskracht 1:1

57e minuut.
Samsonas geeft de bal voor. Lukianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Romoslauskas is nu in balbezit. Lukianas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukianas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Suščenovas probeert de bal aan de voet te houden. Rozanovas rent richting de bal. Suščenovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suščenovas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kovarskis is nu in balbezit. Kovarskis geeft een hoge lob. Lukianas rent richting de bal. Lukianas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šveiteris de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
rimvydas - Fc Egelskracht 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rimvydas 51%, Fc Egelskracht 49%.
rimvydas - Fc Egelskracht 2:1