Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geležinis Vilkas Zhaliukai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Bružinas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didžiūnaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krikštaponis rent richting de bal. Krikštaponis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krikštaponis met een sublieme pass. Didžiūnaitis geeft een hoge lob. Skistimas kopt de bal weg. Bakstys heeft problemen om de bal te vangen. Bakstys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:0

27e minuut.
Nevertaitis met een snelle inworp. Gončarikas is nu in balbezit. Gončarikas geeft een lange en hoge pass. Blockis is nu in balbezit. Blockis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:1

33e minuut.
Kiaulevičius met een snelle inworp. Vanglikas rent richting de bal. Vanglikas passt de bal met de wreef. Blockis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blockis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 51%, Zhaliukai 49%.
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:2

56e minuut.
Lemiasevas geeft de bal voor. Samuilevičius is nu in balbezit. Blockis onderschept slim de pass. Blockis schiet op doel. Šabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:3

61e minuut.
Prevelis schiet op doel. Kiaulevičius speelt de bal door. Klungelig pakt Prevelis de bal. Blockis is nu in balbezit. Blockis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nevertaitis passt de bal zonder na te denken. Prevelis is nu in balbezit. Skistimas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skistimas krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Žumbakys is nu in balbezit. Žumbakys speelt de bal door. Lazaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blockis onderschept slim de pass. Blockis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 55%, Zhaliukai 45%.
Geležinis Vilkas - Zhaliukai 1:3