Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Egelskracht SK Ave.ko.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Sapožnikovas geeft een lange en hoge pass. Gudliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šapiras krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Šveiteris trapt de bal weg. Piesliakas kopt de bal weg. Klungelig pakt Vanilavičius de bal. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olševskas trapt de bal weg van het doel. Petrusevičius is nu in balbezit. Petrusevičius probeert naar een medespeler te passen. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gudliauskas is nu in balbezit. Gudliauskas geeft een lange en hoge pass. Stončaitis kopt de bal weg. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sapožnikovas geeft een hoge lob. Vešūnas kopt de bal weg. Daar is Nomgaudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Egelskracht - SK Ave.ko. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 50%, SK Ave.ko. 50%.
Fc Egelskracht - SK Ave.ko. 0:1

47e minuut.
Aginskis rent richting de bal. Sapožnikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Sapožnikovas passt de bal met de wreef. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap. Celešius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

50e minuut.
Daar is Romoslauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas probeert naar een medespeler te passen. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Egelskracht - SK Ave.ko. 1:1

55e minuut.
Stončaitis kopt de bal weg. Piesliakas is nu in balbezit. Piesliakas passt de bal met de wreef. Šapiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapiras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Šveiteris is nu in balbezit. Šveiteris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lužnovas met een snelle inworp. Sapožnikovas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rozanovas probeert de bal met de borst te controleren. Gudliauskas rent richting de bal. Rozanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Rozanovas geeft een hoge lob. Stončaitis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Aginskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas passt de bal met de wreef. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rozanovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanovas geeft de bal voor. Romoslauskas kopt de bal weg. Šapiras heeft problemen om de bal te vangen. Šapiras schiet op doel. Olševskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Egelskracht 43%, SK Ave.ko. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Egelskracht - SK Ave.ko. 1:1