Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Ave.ko. Fc Egelskracht
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zaraukus is nu in balbezit. Piesliakas onderschept slim de pass. Volovičius rent richting de bal. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pazniakas is nu in balbezit. Stončaitis onderschept slim de pass. Stončaitis met een sublieme pass. Piesliakas rent richting de bal. Piesliakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Fc Egelskracht 0:1

20e minuut.
Vanilavičius geeft een hoge lob. Sapožnikovas kopt de bal weg. Nomgaudis kan de bal niet met de borst controleren. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Olševskas trapt de bal weg van het doel. Pazniakas kopt de bal weg. Piesliakas is nu in balbezit. Piesliakas draait met de bal, schiet en ... Olševskas bokst de bal weg.

23e minuut.
Piesliakas is nu in balbezit. Piesliakas geeft een lange en hoge pass. Volovičius rent richting de bal. Volovičius draait met de bal, schiet en ... Olševskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Fc Egelskracht 0:2

26e minuut.
Vešūnas is nu in balbezit. Tamarevičius is nu in balbezit. Tamarevičius passt de bal zonder na te denken. Čeburinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeburinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sapožnikovas onderschept slim de pass. Sapožnikovas speelt de bal door. Čeburinas is nu in balbezit. Čeburinas draait met de bal, schiet en ... Celešius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Ave.ko. - Fc Egelskracht 1:2

34e minuut.
Aginskis onderschept slim de pass. Aginskis geeft een hoge lob. Vanilavičius rent richting de bal. Volovičius onderschept slim de pass. Volovičius schiet op doel. Olševskas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 54%, Fc Egelskracht 46%.
SK Ave.ko. - Fc Egelskracht 1:2

47e minuut.
Šveiteris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lužnovas met een snelle inworp. Sapožnikovas rent richting de bal. Sapožnikovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gudliauskas is nu in balbezit. Piesliakas onderschept slim de pass. Piesliakas passt de bal zonder na te denken. Rozanovas is nu in balbezit. Rozanovas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gudliauskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klinkevičius komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Janiūnas is nu in balbezit. Janiūnas passt de bal in één keer door. Zaronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovičius onderschept slim de pass. Volovičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zaronskis onderschept slim de pass. Rozanovas is nu in balbezit. Klinkevičius begaat een overtreding. Klinkevičius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Ave.ko. 52%, Fc Egelskracht 48%.
SK Ave.ko. - Fc Egelskracht 1:2