Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ereliai rimvydas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Plakis rent richting de bal. Tratas rent richting de bal. Plakis verovert de bal door een tackle van achteren. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Broniukaitis geeft een lange en hoge pass. Strepaitis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broniukaitis. Strepaitis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strepaitis kan niet meer verder spelen. Saltanavičius komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Muškėtas is nu in balbezit. Muškėtas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tratas de bal onder controle te krijgen. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Urbšas geeft een lange en hoge pass. Krišiūnas rent richting de bal. Krišiūnas geeft de bal voor. Lukianas is nu in balbezit. Lukianas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - rimvydas 0:1

25e minuut.
Samsonas kan de bal niet met de borst controleren. Muškėtas onderschept slim de pass. Muškėtas passt de bal in één keer door. Daar is Gimžauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Valkavičius probeert naar een medespeler te passen. Nikankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikankinas met een sublieme pass. Gimžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Atstuopas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krišiūnas met een snelle inworp. Daar is Kovarskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovarskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - rimvydas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 43%, rimvydas 57%.
ereliai - rimvydas 0:2

49e minuut.
Plakis rent richting de bal. Plakis geeft de bal voor. Broniukaitis kopt de bal weg. Gimžauskas rent richting de bal. Gimžauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Krišiūnas probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Atstuopas met een snelle inworp. Saltanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltanavičius geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Suščenovas passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Valkavičius de bal onder controle te krijgen. Lukianas rent richting de bal. Lukianas draait met de bal, schiet en ... Guntorius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ereliai - rimvydas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ereliai 57%, rimvydas 43%.
ereliai - rimvydas 0:3