Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geležinis Vilkas FC Litwa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Lukomavičius kopt de bal weg. Vanglikas heeft problemen om de bal te vangen. Vektelis begaat een overtreding. Vektelis krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Necvetnas de bal. Didžiūnaitis is nu in balbezit. Didžiūnaitis probeert naar een medespeler te passen. Krikštaponis heeft problemen om de bal te vangen. Krikštaponis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - FC Litwa 1:0

16e minuut.
Vektelis met een sublieme pass. Remis is nu in balbezit. Remis passt de bal met de wreef. Puteliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puteliauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vanglikas probeert naar een medespeler te passen. Krikštaponis rent richting de bal. Krikštaponis passt de bal met de wreef. Bakstys is nu in balbezit. Bakstys schiet op doel. Vanagelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - FC Litwa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 48%, FC Litwa 52%.
Geležinis Vilkas - FC Litwa 2:0

56e minuut.
Songinas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukis met de inworp. Krikštaponis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krikštaponis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanagelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Stupakas passt de bal zonder na te denken. Jatulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krikštaponis maakt een afschuwelijke overtreding. Krikštaponis krijgt een gele kaart. Jatulevičius roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jatulevičius kan niet meer verder spelen. Nedzvedzkas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Danišauskas rent richting de bal. Vanglikas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danišauskas. Danišauskas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lukomavičius geeft een hoge lob. Danišauskas kopt de bal weg. Samuilevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vektelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vektelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležinis Vilkas - FC Litwa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležinis Vilkas 47%, FC Litwa 53%.
Geležinis Vilkas - FC Litwa 2:1