Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ATLANT juventus utena
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


29e minuut.
Cybulskis met een sublieme pass. Daar is Galvanavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvanavičius passt de bal met de wreef. Pulkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pankūnas geeft een lange en hoge pass. Dzigas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulkauskas rent richting de bal. Galvanavičius rent richting de bal. Galvanavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cybulskis passt de bal zonder na te denken. Vencevičius heeft problemen om de bal te vangen. Cholevinskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cholevinskas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Cybulskis probeert naar een medespeler te passen. Gosudariovas is nu in balbezit. Gosudariovas passt de bal in één keer door. Novoruckis geeft een hoge lob. Cicėnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Liepinaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepinaitis met een sublieme pass. Pulkauskas is nu in balbezit. Pulkauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ATLANT 49%, juventus utena 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ATLANT - juventus utena 0:0

58e minuut.
Kojalavičius is nu in balbezit. Jevsinas is nu in balbezit. Met opzet legt Kojalavičius zijn tegenspeler op de grond. Kojalavičius krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gosudariovas geeft de bal voor. Galvanavičius kopt de bal weg. Cybulskis met een sublieme pass. Jevsinas is nu in balbezit. Jevsinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cybulskis passt de bal in één keer door. Jevsinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojalavičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kojalavičius krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jevsinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vencevičius neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ATLANT - juventus utena 1:0

74e minuut.
Vencevičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pankūnas. Vencevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liepinaitis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Jevsinas de bal. Jevsinas draait met de bal, schiet en ... Cicėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ATLANT - juventus utena 2:0

82e minuut.
Lovčinovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vencevičius heeft problemen om de bal te vangen. Vencevičius speelt de bal door. Liepinaitis rent richting de bal. Liepinaitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barkauskis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dautartas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ATLANT 31%, juventus utena 69%.
FC ATLANT - juventus utena 2:0