Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Passion FC kauno žalgiris
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Krasavinas is nu in balbezit. Krasavinas geeft een lange en hoge pass. Kauškalis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vešunas neemt de hoekschop. Oleiničakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pivovarovs speelt de bal door. Grabštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabštas passt de bal zonder na te denken. Kolozinskas is nu in balbezit. Kolozinskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kauškalis geeft de bal voor. Inworp. Zauras met een snelle inworp. Stukiancevas is nu in balbezit. Stukiancevas geeft de bal voor. Paal!

39e minuut.
Stukiancevas is nu in balbezit. Stukiancevas geeft een hoge lob. Daar is Vešunas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škerys rent richting de bal. Škerys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Passion FC 67%, kauno žalgiris 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Passion FC - kauno žalgiris 0:0

52e minuut.
Kauškalis geeft de bal voor. Kišmachovas met een sublieme pass. Kolozinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozinskas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Podelskis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Opanavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kišmachovas is nu in balbezit. Grabštas is nu in balbezit. Grabštas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turavičius de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Passion FC - kauno žalgiris 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Passion FC 43%, kauno žalgiris 57%.
Passion FC - kauno žalgiris 1:0