Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gods sheeps Klaipėda FC Valdas ir co
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Šnelius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Černevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Širenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Širenas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nakonečnikovas met een harde bal richting middenveld. Šternbergas kopt de bal weg. Šarnas is nu in balbezit. Mačijauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačijauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gods sheeps Klaipėda 51%, FC Valdas ir co 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gods sheeps Klaipėda - FC Valdas ir co 0:0

48e minuut.
Brencis passt de bal in één keer door. Šternbergas rent richting de bal. Šternbergas geeft een lange en hoge pass. Gerdvilis is nu in balbezit. Gerdvilis schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Širenas verovert de bal door een tackle van achteren. Širenas probeert naar een medespeler te passen. Tamokaitis is nu in balbezit. Tamokaitis draait met de bal, schiet en ... Nerus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gods sheeps Klaipėda - FC Valdas ir co 1:0

60e minuut.
Šemys is nu in balbezit. Kuzovčikovas speelt de bal door. Gerdvilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerdvilis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klezas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puchovičius de bal. Tamokaitis rent richting de bal. Tamokaitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brencis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchovičius met de inworp. Kaštaljanovas rent richting de bal. Kaštaljanovas geeft een lange en hoge pass. Nedzelskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gods sheeps Klaipėda 51%, FC Valdas ir co 49%.
Gods sheeps Klaipėda - FC Valdas ir co 1:0