Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gods sheeps Klaipėda EMILIS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jurgutavičius geeft een lange en hoge pass. Šarnas is nu in balbezit. Statkaitis begaat een overtreding. Statkaitis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brencis kopt de bal weg. Daar is Tirunas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Širenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tirunas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tirunas kan niet meer verder spelen. Balašovas komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Doeltrap. Nedzelskis trapt de bal weg van het doel. Vildžiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Lienartavičius rent richting de bal. Lienartavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Volikovas onderschept slim de pass. Brencis rent richting de bal. Brencis passt de bal zonder na te denken. Lienartavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienartavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gods sheeps Klaipėda - EMILIS 0:1

30e minuut.
Klezas is nu in balbezit. Sucharevas rent richting de bal. Klezas rent richting de bal. Sucharevas verovert de bal door een tackle van achteren. Sucharevas geeft een lange en hoge pass. Nedzelskis bokst de bal weg.

36e minuut.
Tamokaitis passt de bal in één keer door. Černevičius is nu in balbezit. Skarbauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skarbauskas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gods sheeps Klaipėda 54%, EMILIS 46%.
Gods sheeps Klaipėda - EMILIS 0:1

61e minuut.
Daar is Vildžiūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statkaitis is nu in balbezit. Vildžiūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vildžiūnas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ledas is nu in balbezit. Ledas passt de bal in één keer door. Statkaitis is nu in balbezit. Lienartavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienartavičius draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Nakonečnikovas de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Volikovas neemt de hoekschop. Ledas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vildžiūnas rent richting de bal. Vildžiūnas passt de bal in één keer door. Tamokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamokaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gods sheeps Klaipėda - EMILIS 1:1

84e minuut.
Vildžiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vildžiūnas met een sublieme pass. Tamokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širenas is nu in balbezit. Širenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gods sheeps Klaipėda 46%, EMILIS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gods sheeps Klaipėda - EMILIS 1:1