Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valdas ir co Kittys
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Sutkaitis speelt de bal door. Simonavičius heeft problemen om de bal te vangen. Kuzovčikovas maakt een afschuwelijke overtreding. Kuzovčikovas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gerdvilis met een sublieme pass. Mačijauskas rent richting de bal. Mačijauskas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gerdvilis de bal. Gerdvilis haalt uit met een fantastische trap. Žalandauskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kuzovčikovas probeert naar een medespeler te passen. Šternbergas is nu in balbezit. Šternbergas probeert naar een medespeler te passen. Gerdvilis rent richting de bal. Gerdvilis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valdas ir co - Kittys 1:0

45e minuut.
Minkštis rent richting de bal. Kaštaljanovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkštis begaat een overtreding. Kaštaljanovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Šternbergas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žalandauskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valdas ir co 42%, Kittys 58%.
FC Valdas ir co - Kittys 1:0

66e minuut.
Nerus rent richting de bal. Šnelius onderschept slim de pass. Kuzovčikovas kopt de bal weg. Sutkaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutkaitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valdas ir co 56%, Kittys 44%.
FC Valdas ir co - Kittys 1:0