Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SILAS Silainiai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Prozorkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Timinskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umporas. Timinskas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Timinskas kan niet meer verder spelen. Glatkauskas komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Ščurovas rent richting de bal. Lepskas verovert de bal door een tackle van achteren. Lepskas speelt de bal door. Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis draait met de bal, schiet en ... Silinas bokst de bal weg.

4e minuut.
Silinas probeert naar een medespeler te passen. Mikaločius rent richting de bal. Mikaločius passt de bal met de wreef. Umporas rent richting de bal. Umporas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žeburtovičius trapt de bal weg. Umporas probeert de bal aan de voet te houden. Mikaločius rent richting de bal. Mikaločius schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Prozorkevičius probeert naar een medespeler te passen. Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis speelt de bal door. Kasevičius rent richting de bal. Kasevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Morciūnas rent richting de bal. Morciūnas passt de bal zonder na te denken. Mikionis rent richting de bal. Umporas rent richting de bal. Umporas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SILAS 63%, Silainiai 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SILAS - Silainiai 0:0

54e minuut.
Morciūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kasulaitis rent richting de bal. Kasulaitis haalt uit met een fantastische trap. Silinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SILAS - Silainiai 1:0

65e minuut.
Šlamas rent richting de bal. Šlamas passt de bal zonder na te denken. Budas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Prozorkevičius de bal. Mikaločius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaločius speelt de bal door. Umporas rent richting de bal. Umporas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SILAS - Silainiai 1:1

71e minuut.
Olechnovičius speelt de bal door. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SILAS 55%, Silainiai 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SILAS - Silainiai 1:1