Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silainiai SILAS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Mikaločius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaločius geeft een lange en hoge pass. Umporas rent richting de bal. Umporas schiet op doel. Žeburtovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - SILAS 1:0

8e minuut.
Umporas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasulaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasulaitis met een sublieme pass. Kasevičius is nu in balbezit. Kasevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lepskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Kasulaitis passt de bal in één keer door. Kasevičius is nu in balbezit. Kasevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lepskas probeert naar een medespeler te passen. Stemporickas speelt de bal door. Umporas is nu in balbezit. Mikaločius rent richting de bal. Mikaločius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lepskas verovert de bal door een tackle van achteren. Lepskas passt de bal met de wreef. Umporas bereikt de bal nog maar net als eerste. Umporas schiet op doel. Mikionis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ščurovas passt de bal met de wreef. Mikaločius is nu in balbezit. Mikaločius passt de bal zonder na te denken. Umporas is nu in balbezit. Umporas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - SILAS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 52%, SILAS 48%.
Silainiai - SILAS 2:0

50e minuut.
Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis passt de bal in één keer door. Kasevičius rent richting de bal. Kasevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 50%, SILAS 50%.
Silainiai - SILAS 2:0