Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silainiai FC Klaipeda
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mikuževičius speelt de bal door. Lekšaitis is nu in balbezit. Olechnovičius is nu in balbezit. Lekšaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Krasikovas rent richting de bal. Sausdavas onderschept slim de pass. Mikuževičius geeft de bal voor. Zabitis heeft problemen om de bal te vangen. Zabitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kurbatavičius kopt de bal weg. Daar is Bolšekovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekšaitis rent richting de bal. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ... Silinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bušauskas met een sublieme pass. Olechnovičius is nu in balbezit. Met opzet legt Kurbatavičius zijn tegenspeler op de grond. Kurbatavičius krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Umporas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sausdavas rent richting de bal. Mikaločius onderschept slim de pass. Umporas rent richting de bal. Umporas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kurbatavičius passt de bal zonder na te denken. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasikovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasikovas krijgt een gele kaart. Lekšaitis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurbatavičius wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kurbatavičius passt de bal zonder na te denken. Lekšaitis rent richting de bal. Olechnovičius rent richting de bal. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 64%, FC Klaipeda 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silainiai - FC Klaipeda 0:0

55e minuut.
Kurbatavičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikaločius de bal. Mikaločius speelt de bal door. Umporas rent richting de bal. Umporas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bušauskas passt de bal zonder na te denken. Židovainis probeert naar een medespeler te passen. Bušauskas met een sublieme pass. Lekšaitis is nu in balbezit. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ... Silinas bokst de bal weg.

67e minuut.
Bušauskas rent richting de bal. Olechnovičius probeert naar een medespeler te passen. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Palepas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Budas de bal. Zabitis speelt de bal door. Kurbatavičius is nu in balbezit. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... Silinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - FC Klaipeda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 50%, FC Klaipeda 50%.
Silainiai - FC Klaipeda 0:1