Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klaipeda Silainiai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Vilnonis verovert de bal door een tackle van achteren. Bušauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Bušauskas geeft een hoge lob. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Mikuževičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolšekovas is nu in balbezit. Lekšaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Olechnovičius met een sublieme pass. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis met een sublieme pass. Zabitis is nu in balbezit. Zabitis geeft een hoge lob. Silinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 44%, Silainiai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Klaipeda - Silainiai 0:0

66e minuut.
Kurbatavičius geeft de bal voor. Zabitis speelt de bal door. Kurbatavičius rent richting de bal. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Kurbatavičius met een sublieme pass. Bušauskas rent richting de bal. Bušauskas probeert naar een medespeler te passen. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bolšekovas geeft de bal voor. Stemporickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporickas met een sublieme pass. Mikaločius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaločius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kudzys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sausdavas de bal. Mikaločius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaločius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 50%, Silainiai 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Klaipeda - Silainiai 0:0