Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SILAS FBK Atlantas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Raudonikis rent richting de bal. Šlamas onderschept slim de pass. Piktužas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlamas verovert de bal door een tackle van achteren. Šlamas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kasulaitis probeert naar een medespeler te passen. Orbanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbanas geeft de bal voor. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ivanikovas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikiporavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Retkus heeft problemen om de bal te vangen. Retkus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Endrulas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasulaitis. Endrulas raakt geblesseerd tijdens het duel. Endrulas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mikionis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis schiet op doel. Žeburtovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kasevičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blodžiūnas komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Orbanas geeft een lange en hoge pass. Timinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Retkus zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Retkus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Retkus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Mikionis met een harde bal richting middenveld. Endrulas kopt de bal weg. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ivanikovas de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Šlamas passt de bal met de wreef. Kasulaitis is nu in balbezit. Kasulaitis passt de bal zonder na te denken. Blodžiūnas rent richting de bal. Blodžiūnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SILAS 53%, FBK Atlantas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SILAS - FBK Atlantas 0:0

55e minuut.
Daar is Šlamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Raudonikis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulkis is nu in balbezit. Dulkis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Prozorkevičius rent richting de bal. Endrulas onderschept slim de pass. Endrulas probeert naar een medespeler te passen. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. Žeburtovičius bokst de bal weg. Timinskas controleert de bal met de borst. Piktužas bereikt de bal nog maar net als eerste. Timinskas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Timinskas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Kasulaitis is nu in balbezit. Blodžiūnas is nu in balbezit. Medzeliauskas rent richting de bal. Blodžiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Blodžiūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dailydis speelt de bal door. Endrulas is nu in balbezit. Prozorkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dailydis onderschept slim de pass. Dailydis passt de bal zonder na te denken. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SILAS - FBK Atlantas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SILAS 50%, FBK Atlantas 50%.
SILAS - FBK Atlantas 0:1