Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vilniaus žalgiris ttuutt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Biguzas is nu in balbezit. Sandunavičius is nu in balbezit. Brivinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūbelis onderschept slim de pass. Tūbelis draait met de bal, schiet en ... Serbulovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Šiaučiūvėnas kopt de bal weg. Daar is Sandunavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandunavičius met een sublieme pass. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vilniaus žalgiris - ttuutt 1:0

39e minuut.
Šiaučiūvėnas rent richting de bal. Šiaučiūvėnas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Biguzas de bal onder controle te krijgen. Tūbelis is nu in balbezit. Tūbelis schiet op doel. Serbulovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 55%, ttuutt 45%.
vilniaus žalgiris - ttuutt 1:0

47e minuut.
Makovejus geeft een lange en hoge pass. Tūbelis rent richting de bal. Biguzas rent richting de bal. Tūbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tūbelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Balnis met de inworp. Biguzas is nu in balbezit. Biguzas geeft de bal voor. Šuksteris kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rabčinskas heeft problemen om de bal te vangen. Žuromskis is nu in balbezit. Šiaučiūvėnas onderschept slim de pass. Metlickis onderschept slim de pass. Metlickis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Metlickis rent richting de bal. Šiaučiūvėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Žuromskis rent richting de bal. Metlickis is nu in balbezit. Metlickis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vilniaus žalgiris - ttuutt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 52%, ttuutt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vilniaus žalgiris - ttuutt 1:1