Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ttuutt vilniaus žalgiris
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Šiaučiūvėnas onderschept slim de pass. Biguzas onderschept slim de pass. Biguzas speelt de bal door. Metlickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Metlickis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Šiaučiūvėnas kopt de bal weg. Klungelig pakt Balnis de bal. Sandunavičius rent richting de bal. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gutauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makovejus met de inworp. Sandunavičius controleert de bal met de borst. Sandunavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 54%, vilniaus žalgiris 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ttuutt - vilniaus žalgiris 0:0

54e minuut.
Drumstas rent richting de bal. Metlickis begaat een overtreding. Drumstas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabčinskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tūbelis rent richting de bal. Balnis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balnis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sandunavičius kopt de bal weg. Tūbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biguzas is nu in balbezit. Tūbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tūbelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - vilniaus žalgiris 0:1

71e minuut.
Sandunavičius rent richting de bal. Sandunavičius passt de bal met de wreef. Sėrikovas rent richting de bal. Tūbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tūbelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - vilniaus žalgiris 0:2

81e minuut.
Drumstas geeft de bal voor. Šuksteris is nu in balbezit. Visakavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visakavičius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 50%, vilniaus žalgiris 50%.
ttuutt - vilniaus žalgiris 0:2