Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klaipeda vilniaus žalgiris
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mikuževičius speelt de bal door. Lekšaitis is nu in balbezit. Rabčinskas begaat een overtreding. Rabčinskas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sandunavičius onderschept slim de pass. Ulanas onderschept slim de pass. Tūbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tūbelis haalt uit met een fantastische trap. Vitorskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - vilniaus žalgiris 0:1

25e minuut.
Ulanas rent richting de bal. Šiaučiūvėnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulanas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lekšaitis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Palepas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikčius onderschept slim de pass. Pikčius passt de bal met de wreef. Tūbelis is nu in balbezit. Tūbelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 53%, vilniaus žalgiris 47%.
FC Klaipeda - vilniaus žalgiris 0:1

86e minuut.
Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... Rickus kopt de bal weg. Visakavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabitis onderschept slim de pass. Zabitis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Klaipeda - vilniaus žalgiris 1:1

90e minuut.
Kudzys rent richting de bal. Kudzys geeft de bal voor. Drumstas is nu in balbezit. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 50%, vilniaus žalgiris 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Klaipeda - vilniaus žalgiris 1:1