Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lietava Silainiai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Budas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepinys onderschept slim de pass. Liepinys speelt de bal door. Veleras rent richting de bal. Veleras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krasikovas probeert naar een medespeler te passen. Veleras rent richting de bal. Veleras passt de bal in één keer door. Oržekauskas is nu in balbezit. Oržekauskas haalt uit met een fantastische trap. Silinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morciūnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - Silainiai 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Laimikis de bal onder controle te krijgen. Mikaločius rent richting de bal. Mikaločius passt de bal met de wreef. Umporas rent richting de bal. Umporas draait met de bal, schiet en ... Molnikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Feldbaumas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas rent richting de bal. Olechnovičius rent richting de bal. Oržekauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Smuikaitis rent richting de bal. Smuikaitis geeft een hoge lob. Daar is Olechnovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oržekauskas is nu in balbezit. Oržekauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 31%, Silainiai 69%.
lietava - Silainiai 1:0

47e minuut.
Lepskas onderschept slim de pass. Lepskas geeft een hoge lob. Ivoškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Umporas rent richting de bal. Umporas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lietava - Silainiai 1:1

58e minuut.
Liepinys onderschept slim de pass. Liepinys geeft de bal voor. Veleras kopt de bal weg. Oržekauskas rent richting de bal. Oržekauskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Silinas trapt de bal weg. Mikaločius is nu in balbezit. Mikaločius passt de bal met de wreef. Umporas is nu in balbezit. Umporas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mikaločius passt de bal zonder na te denken. Feldbaumas geeft een hoge lob. Veleras rent richting de bal. Oržekauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Žiaukas rent richting de bal. Lepskas onderschept slim de pass. Lepskas met een sublieme pass. Daar is Mikaločius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikaločius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - Silainiai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 49%, Silainiai 51%.
lietava - Silainiai 1:2