Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silainiai lietava
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Liepinys met een snelle inworp. Olechnovičius is nu in balbezit. Žiaukas rent richting de bal. Žiaukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oržekauskas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Veleras de bal onder controle te krijgen. Čiuvykinas rent richting de bal. Žiaukas rent richting de bal. Žiaukas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Feldbaumas geeft een hoge lob. Liepinys is nu in balbezit. Vilnonis rent richting de bal. Liepinys verovert de bal door een tackle van achteren. Liepinys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Didžpetris passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Žiaukas de bal. Mikaločius is nu in balbezit. Mikaločius draait met de bal, schiet en ... Molnikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - lietava 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 51%, lietava 49%.
Silainiai - lietava 1:0

51e minuut.
Daar is Umporas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jėrinas is nu in balbezit. Umporas onderschept slim de pass. Umporas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - lietava 2:0

54e minuut.
Olechnovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Olechnovičius geeft een hoge lob. Jėrinas rent richting de bal. Umporas is nu in balbezit. Umporas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Didžpetris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilnonis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikaločius rent richting de bal. Mikaločius geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lepskas rent richting de bal. Lepskas probeert naar een medespeler te passen. Mikaločius met een sublieme pass. Daar is Umporas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umporas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silainiai - lietava 3:0

79e minuut.
Jėrinas met een harde bal richting middenveld. Olechnovičius kopt de bal weg. Didžpetris rent richting de bal. Vilnonis onderschept slim de pass. Vilnonis probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silainiai 45%, lietava 55%.
Silainiai - lietava 3:0