Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBK Atlantas vilniaus žalgiris
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Volfas rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulkis met een snelle inworp. Retkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Retkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Piktužas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandunavičius rent richting de bal. Sandunavičius passt de bal zonder na te denken. Tūbelis is nu in balbezit. Tūbelis schiet op doel. Pilsuckis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sandunavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Sandunavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raudonikis de bal. Tūbelis onderschept slim de pass. Tūbelis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pilsuckis probeert naar een medespeler te passen. Nikiporavičius kopt de bal weg. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... Raščiukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 53%, vilniaus žalgiris 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBK Atlantas - vilniaus žalgiris 0:0

51e minuut.
Piktužas probeert naar een medespeler te passen. Retkus rent richting de bal. Retkus passt de bal zonder na te denken. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBK Atlantas - vilniaus žalgiris 1:0

55e minuut.
Rabčinskas passt de bal zonder na te denken. Makovejus is nu in balbezit. Eizgirdas maakt een afschuwelijke overtreding. Eizgirdas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Šiaučiūvėnas passt de bal in één keer door. Endrulas is nu in balbezit. Endrulas passt de bal met de wreef. Daar is Ruchanskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Medzeliauskas met een harde bal richting middenveld. Endrulas kopt de bal weg. Rabčinskas heeft problemen om de bal te vangen. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Makovejus passt de bal zonder na te denken. Medzeliauskas met een sublieme pass. Raudonikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikčius rent richting de bal. Pikčius geeft een lange en hoge pass. Pilsuckis bokst de bal weg.

81e minuut.
Visakavičius onderschept slim de pass. Sandunavičius speelt de bal door. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis schiet op doel. Pilsuckis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FBK Atlantas - vilniaus žalgiris 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 59%, vilniaus žalgiris 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBK Atlantas - vilniaus žalgiris 1:1